BINE AI VENIT
BINE AI VENIT
COȘUL TĂU

Termeni & Conditii

Programe necesare ce trebuie instalate

Pentru a avea modulul de comenzi functionabil si de a beneficia de rapiditate in navigarea pe site recomandam sa aveti instalat browser-ul Mozila FireFox sau puteti instalati direct: http://www.mozilla.com/ro/firefox/?from=getfirefox

 Pentru a vedea pozele la o calitate buna si a accesa toate functiile site-ului trebuie sa instalat : http://get.adobe.com/flashplayer/

Va dorim navigare placuta !

 Termeni si conditii

1.  Transportul este GRATUIT  la o comanda minima de 12 lei pentru orasul Targu Jiu.

2.  Cei care doresc factura fiscala sunt rugati sa specifice acest lucru la plasarea comenzii operatorului sau in rubrica de observatii la comanda on-line.

3.  Pozele de pe acest site  pot fi caracter informativ.

4. Agentii nostri de livrare pot efectua si alte comisioane de pe traseu in afara comenzii propriu-zise.  Produsele nefiind incluse pe nota de plata, prezentandu-se in acest caz doar cu bonul de casa. Acest comision se taxeaza suplimentar cu 5 ron/comanda.

5. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara un anunt prealabil. Preturile apar de fiecare data in oferte sau in dreptul fiecarui produs chiar pe site. Daca aveti neintelegeri in ceea ce privesc preturile solicitati o lista completa de preturi.

6. Gramajele produselor si preparatelor sunt exprimate in grame si reprezinta preparatul crud, inainte de fierbere, coacere sau pregatire.

7. Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi si anumiti clienti.

8. Promotiile, bonusurile si ofertele speciale nu se cumuleaza.

9.   Exista perioade din timpul zilei cand timpul de livrare este posibil sa depaseasca 50 minute, poate fi din cauza orelor de varf din timpul amiezii sau a aglomeratiei din trafic, dar pentru a beneficia de o livrare de mancare  la ora dorita este indicat sa plasati comanda din timp pentru a evita aceste neplaceri.

10.  Comenzile pentru "Meniul zilei" se pot plasa incepad cu ora 09.00 pana la ora 17.00, se incepe livrarea acestora incepand cu ora 10.30 si livreaza pana la ora 17.00 cel tarziu. Exista zile cand preparatele aflate pe lista de la " Meniul zilei" se epuizeaza, vom incerca sa gasim si alte preparate pentru dvs.

11.  Plata se face la livrare cash, agentului care livreaza comanda pe baza bonului fiscal.

11.1 Se poate achita comanda folosind cardul bancar, cardul de tichete cadou / restaurant de la EdenRed sau Sodexo.

12. Gustul general al mancarurilor este putin sarat si piperat nu este foarte condimentat, carnea se prajeste mediu, preparatele nu sunt cu grasime si respecta o alimentatie normala si santoasa. Deci prin urmare daca doriti mai condimentat, mai sarat sau mai prajit, sa specificati in comanda la rubrica observatii.

  Pentru orice sugestie, neplacere sau reclamatie produsa de serviciile noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati la:

                                          

tel:  0771 076 956

 sau pe adresa de mail:

 contact (a) bueno-delivery.ro                                   

zilnic intre orele 09.00 – 18.00

Va asteptam cu placere !!!


Informatii actualizate la data de 20.07.2020