BINE AI VENIT
BINE AI VENIT
COȘUL TĂU

Întrebări frecvente

CUM COMAND?

Comenzi on-line

 

Primul pas...

Programe necesare ce trebuie instalate

Pentru a avea modulul de comenzi functionabil si de a beneficia de rapiditate in navigarea pe site recomandam sa aveti instalat browser-ul Mozila FireFox sau puteti instalati direct: http://www.mozilla.com/ro/firefox/?from=getfirefox

 Pentru a vedea pozele la o calitate buna si a accesa toate functiile site-ului trebuie sa instalat : http://get.adobe.com/flashplayer/

Va dorim navigare placuta !

Cum platesc ?

 

Pe langa sistemul clasic de plati cash am introdus si sistemul de plata cu cardul . Trebuie sa anuntati si sa specificati in comanda ca doriti sa platiti de pe card. Agentul care va livreaza mancarea are un aparat mobil de citit carduri si astfel se poate tranzactiona comanda Dvs direct de pe contul de card.

Se accepta la plata toate cardurile VISA sau Master Card.


Mancare pentru acasa  comanda online

Sistemul online de comenzi mancare pentru acasa este conceput special pentru dumneavoastra. Daca telefoanele noastre suna uneori ocupat, sistemul de comenzi online va preia imediat comanda fara intarziere si un agent va procesa in cel mai scurt timp comanda efectuata. Primind pe adresa dvs de e-mail imediat ce aceasta a fost procesata confirmarea si ora de livrare. Clientii care folosesc frecvent sistemul online de comanda mancare pentru acasa beneficiaza de prioritate atuncii cand comenzile sunt foarte numeroase. Pe langa prioritate la comenzi primiti bonusuri si produse gratuite in cadrul ofertelor promovate pe site.

 

Comanda online cum procedez ?

Pentru a efectua o comanda mancare pentru acasa sau la serviciu exista doua posibilitati.

Puteti efectua o comanda la telefon (tel: 0771/076.956), unde veti comunica unui agent comanda dvs si adresa de expediere.

Pentru ca telefoanele pot suna uneori ocupat, cel mai recomandat este sa folositi sistemul de comanda online. Trebuie sa aveti un cont de user inregistrat si din acest moment puteti plasa o comanda ori de cate ori doriti.

Comanda online 

Pentru a plasa o comanda de mancare este nevoie sa aveti un cont de user pe site. Acest lucru va ajuta pe dumneavoastra pentru ca nu completati datele de contact de mai multe ori ci numai la inscriere. Acest lucru este important si pentru noi din motive care tin de validitatea comenzilor plasate. Ca ultim argument o comanda prin sistemul nostru de comenzi online, este tratata cu o prioritate ridicata si dumneavoastra beneficind de rapiditate la livrare si desigur bonusuri si premii.

Programul de livrari:

Luni-Vineri: 10.00-17.00 (ultima comanda)

Sambata: Inchis !

Duminica: Inchis !

*Precizam ca sistemul on-line de comenzi este prevazut sa functioneze automat dupa programul de mai sus.

Pentru comenzi anticipate sau in afara orelor de program va rugam sa le plasati pe adresa de e-mail, astfel veti beneficia si de promotiile oferite comenzilor anticipate.

Exista situatii cand restaurantul nostru este implicat in organizarea unor evenimente si festivitati, neputand onora comenzile dvs. In acest caz ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar cat de curand vom avea placerea sa fim aici on-line.

.

FOARTE IMPORTANT !!!

Agentii nostrii de livrare aduc comanda solicitata la adresa inscrisa pe site, de aceea va rugam sa precizati daca sunteti la alta adresa decat cea inscrisa pe site. In acelasi caz daca aveti alt telefon de contact decat cel lasat pe site, in eventualitatea ca sunteti la serviciu sau in vizita la prieteni, lasati aceste indicii sa ne putem orienta si sa va gasim la locatia unde doriti comanda.


Informatii actualizate la data de 20.07.2020